Apartmani Malinska

Apartmani Malinska


Project Description

Materijali: Hidromax Elastic 2K, Keramol Flex, Fugalin, Samoliv

Korišteni materijali

 • samoliv

  Samoliv

  SAMOLIV je cementna samonivelirajuća masa, namijenjena za izravnavanje betonskih podova u interijerima. Pogodan je za primjenu u prostorijama s podnim grijanjem, a prije ugradnje podnih obloga (PVC podova, laminata, parketa, keramičkih pločica…). Nakon očvršćivanja, dobiva se fina glatka površina. Nanosi se u tankom sloju, maksimalne debljine do 8mm. Ukoliko se javi potreba s debljim slojem, nanošenje ponoviti, ali tek preko osušenog sloja. SAMOLIV nije predviđen kao završni gazeći sloj.

 • hidromax-elastic

  HIDROMAX Elastic

  HIDROMAX Elastic je elastična 2k masa izrađena na osnovi cementa i specijalno odabranih agregata, unaprijeđena vodoodbojnim, vodonepropusnim i alkalno otpornim polimerima, ojačana vlaknima, oplemenjena posebnim aditivima za hidroizolaciju i zaštitu betonskih površina. Sastoji se od suhe komponente A i tekuće komponente B, čijim se mješanjem dobiva pastozna masa koja se nanosi četkom ili metalnim gleterom. Posjeduje sposobnost premošćivanja pukotina, odlično prijanja na mineralne površine, može se nanositi i pri nižim temperaturama i u vlažnim uvjetima. Upotrebljava se radi zaštite objekata od pojave kapilarne vlage, prodora vode pod pritiskom kao i kod situacija gdje je potrebno osigurati vodonepropusnost prilikom pozitivnog i većeg negativnog hidrostatičkog pritiska vode. Preporučuje se za hidroizolaciju kuhinja, kupaona, ukopanih zidova, suterenskih i podrumskih prostorija, temeljnih traka, bazena za plivanje, terasa i balkona, odnosno svih površina izloženih atmosferskim utjecajima i naprezanjima uslijed savijanja.

 • fugalin

  FUGALIN

  FUGALIN je vodoodbojna, paropropusna, elastična, fungicidno zaštićena masa za fugiranje, koja odlično prianja na površinu i otporna je na ogrebotine. Namijenjen je za fugiranje keramičkih i staklenih pločica, mozaika i kamena kod unutarnjih i vanjskih radova. Koristi se kako za zidne tako i za podne površine. Maksimalna širina fuge ne smije biti veća od 10mm. FUGALIN je zbog svojih izuzetnih tehničkih svojstava pogodan za primjenu u kupaonicama, kuhinjama, kao i u interijerima koji imaju sistem podnog grijanja. FUGALIN se proizvodi u različitim nijansama, prema MAXIMA ton karti masa za fugiranje.

 • keramol-flex

  KERAMOL Flex

  KERAMOL Flex je fleksibilno lijepilo za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno odabranih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namijenjen za unutarašnje neupijajuće pločice i za vanjske neupijajuće pločice koje se ugrađuju na upijajućim podnim površinama. Temperaturno postojan -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupaonicama, kuhinjama, sustavima podnog grijanja, bazenima, balkonima, terasama, odnosno u svim situacijama gdje su zalijepljenje keramičke pločice izložene povećanoj vlažnosti i promijenama temperature.