Kostrena – Višestambeni objekt

Kostrena – Višestambeni objekt


Project Description

Materijali: Maxitherm Standard fasadni sustav, Maxifas, Roloakril, Stiromol Thermo, Keramol Elastic, Colorplast, Maxipol, Gletolin, Maxikril, Stiropor za glazure, Hidromax Elastic, Hidromax Plus, Enmon keramika, Fugalin

Korišteni materijali

 • roloakril-new

  ROLOAKRIL

  ROLOAKRIL je kvalitetna dekorativna žbuka na bazi akrilata s dodatkom silikona koji osigurava odličnu vodoodbojnost i poboljšava otpornost na prljanje. Odlikuje se visokom čvrstoćom, dobrim prianjanjem na površinu i dobrom paropropusnošću. Postojana je na djelovanje atmosferskih utjecaja i UV zračenja. Namijenjena je zaštiti i dekoraciji vanjskih i unutarnjih mineralnih zidnih površina. Završni je sloj pri izradi termoizolacijskih fasada. Proizvodi se u bijeloj boji, a može se tonirati MAXIMIX sustavom, u nijansama označenim sa F.

 • keramol-elastic

  KERAMOL Elastic

  KERAMOL Elastic je visoko elastično lijepilo za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno odabranih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namijenjen je za vanjsku i unutarnju upotrebu na zidnim i podnim površinama. Temperaturno postojan od -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupatilima, kuhinjama, sustavima sa podnim grijanjem, bazenima, balkonima, terasama, odnosno u svim situacijama gdje su zalijepljene
  pločice izložene povećanoj vlažnosti i promijenama u temperaturi. Idealan je za lijepljenje neupojnih pločica kada površina zahtijevna, kritična i neravna.

 • maxifas-sn

  MAXIFAS SN

  MAXIFAS SN je visoko kvalitetna fasadna boja, na bazi silikonskih veziva. Dobro prianja na podlogu, ima odličnu pokrivnu moć, izuzetnu vodoodbojnost i visoku paropropunost, postojana je na atmosferske utjecaje i UV zračenje. Upotrebljava se za zaštitu i dekoraciju vanjskih i unutarnjih mineralnih površina. Proizvodi se u bijeloj boji i kao baza za nijansiranje na MAXIMIX sistemu.

 • colorplast

  COLORPLAST

  COLORPLAST je kvalitetan dekorativni mozaik, na bazi akrilata i mramornog zrna granulacije 2mm. Dobro prianja na podlogu i odlikuje se visokom čvrstoćom. Postojan je na djelovanje atmosferskih utjecaja i UV zračenja.
  Namijenjen je za zaštitu i dekoraciju vanjskih i unutarnjih mineralnih zidnih površina. Završni je sloj pri izradi termoizolacijskih fasada.

Korišteni materijali

 • hidromax-elastic

  HIDROMAX Elastic

  HIDROMAX Elastic je elastična 2k masa izrađena na osnovi cementa i specijalno odabranih agregata, unaprijeđena vodoodbojnim, vodonepropusnim i alkalno otpornim polimerima, ojačana vlaknima, oplemenjena posebnim aditivima za hidroizolaciju i zaštitu betonskih površina. Sastoji se od suhe komponente A i tekuće komponente B, čijim se mješanjem dobiva pastozna masa koja se nanosi četkom ili metalnim gleterom. Posjeduje sposobnost premošćivanja pukotina, odlično prijanja na mineralne površine, može se nanositi i pri nižim temperaturama i u vlažnim uvjetima. Upotrebljava se radi zaštite objekata od pojave kapilarne vlage, prodora vode pod pritiskom kao i kod situacija gdje je potrebno osigurati vodonepropusnost prilikom pozitivnog i većeg negativnog hidrostatičkog pritiska vode. Preporučuje se za hidroizolaciju kuhinja, kupaona, ukopanih zidova, suterenskih i podrumskih prostorija, temeljnih traka, bazena za plivanje, terasa i balkona, odnosno svih površina izloženih atmosferskim utjecajima i naprezanjima uslijed savijanja.

 • fugalin

  FUGALIN

  FUGALIN je vodoodbojna, paropropusna, elastična, fungicidno zaštićena masa za fugiranje, koja odlično prianja na površinu i otporna je na ogrebotine. Namijenjen je za fugiranje keramičkih i staklenih pločica, mozaika i kamena kod unutarnjih i vanjskih radova. Koristi se kako za zidne tako i za podne površine. Maksimalna širina fuge ne smije biti veća od 10mm. FUGALIN je zbog svojih izuzetnih tehničkih svojstava pogodan za primjenu u kupaonicama, kuhinjama, kao i u interijerima koji imaju sistem podnog grijanja. FUGALIN se proizvodi u različitim nijansama, prema MAXIMA ton karti masa za fugiranje.

 • gletolin-g

  GLETOLIN G

  GLETOLIN G je pastozna masa na bazi akrilata, namijenjena za fino gletanje unutarnjih, čvrsto žbukanih zidnih površina, kao i gips kartonskih ploča. GLETOLIN G odlikuje izuzetna bjelina, lakoća nanošenja i obradivost. Izravnate površine, koje su potpuno suhe, mogu se bojiti svim vrstama disperzijskih boja.

 • maxikril-boca

  MAXIKRIL

  MAXIKRIL je akrilni premaz namijenjen za impregnaciju raznih podloga (cigle, betona, vlaknasto-cementnih podloga i sl.), a prije nanošenja disperzijskih boja i dekorativnih fasadnih žbuka. MAXIKRIL se lako nanosi, brzo suši i kvalitetno impregnira podlogu. Premazane površine su ujednačene, ravnomjerno se bojaju, manje upijaju, imaju poboljšanu adheziju završnih materijala i smanjuju njihovu potrošnju. Suhi premazni film je bezbojan. MAXIKRIL ne koristiti ako se za završne radove ugrađuju materijali na silikatnoj ili silikonskoj osnovi.