GLS Galija Transporti d.o.o.

GLS Galija Transporti d.o.o.


Project Description

Objekat GLS Galija Transporti d.o.o. Kukuljanovo. Sanitarni čvor

Materijali: Hidromax Lastic, Keramol Elastic, Fugalin, Enmon kupaonska keramika

Korišteni materijali

 • hidromax-lastic

  HIDROMAX Lastic

  HIDROMAX Lastic je 1k elastična praškasta masa izrađena na osnovi cementa i specijalno odabranih agregata, unaprijeđena vodoodbojnim, vodonepropusnim i alkalno otpornim polimerima, ojačana vlaknima, oplemenjena posebnim aditivima za hidroizolaciju i zaštitu betonskih površina. Posjeduje sposobnost premošćivanja pukotina, odlično prianjanje na mineralne površine i može se nanositi na vlažne podloge. Umješavanjem s vodom dobiva se
  pastozna masa koja se nanosi četkom ili metalnim gleterom. Upotrebljava se radi zaštite objekata od pojave kapilarne vlage, prodora vode pod pritiskom kao i kod situacija gdje je potrebno osigurati vodonepropusnost prilikom pozitivnog i negativnog hidrostatičkog tlaka vode. Preporučuje se za hidroizolaciju kuhinja, kupaona, ukopanih zidova, suterenskih i podrumskih prostorija, temeljnih traka, bazena za plivanje i tankova, terasa i balkona, odnosno svih površina izloženih atmosferskim utjecajima i naprezanjima uslijed savijanja.

 • fugalin

  FUGALIN

  FUGALIN je vodoodbojna, paropropusna, elastična, fungicidno zaštićena masa za fugiranje, koja odlično prianja na površinu i otporna je na ogrebotine. Namijenjen je za fugiranje keramičkih i staklenih pločica, mozaika i kamena kod unutarnjih i vanjskih radova. Koristi se kako za zidne tako i za podne površine. Maksimalna širina fuge ne smije biti veća od 10mm. FUGALIN je zbog svojih izuzetnih tehničkih svojstava pogodan za primjenu u kupaonicama, kuhinjama, kao i u interijerima koji imaju sistem podnog grijanja. FUGALIN se proizvodi u različitim nijansama, prema MAXIMA ton karti masa za fugiranje.

 • keramol-elastic

  KERAMOL Elastic

  KERAMOL Elastic je visoko elastično lijepilo za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno odabranih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namijenjen je za vanjsku i unutarnju upotrebu na zidnim i podnim površinama. Temperaturno postojan od -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupatilima, kuhinjama, sustavima sa podnim grijanjem, bazenima, balkonima, terasama, odnosno u svim situacijama gdje su zalijepljene
  pločice izložene povećanoj vlažnosti i promijenama u temperaturi. Idealan je za lijepljenje neupojnih pločica kada površina zahtijevna, kritična i neravna.