Bazen – Crikvenica

Bazen – Crikvenica


Project Description

Bazen u sklopu vile za odmor u Crikvenici.

Materijali koji su korišteni: Mosaic Mix Blue zaljepljen sa visokoelastičnim kjepilom Keramol Elastic White S1 na sloj hidroizolacije Hidromax Elastic 2K te prostorija uređena sa dekorativnom tehnikom Maxidecor Sahara, stil pustinjska oluja.

Radove izveo AB obrt za graditeljstvo, Novi Vinodolski

Korišteni materijali

 • hidromax-elastic

  HIDROMAX Elastic

  HIDROMAX Elastic je elastična 2k masa izrađena na osnovi cementa i specijalno odabranih agregata, unaprijeđena vodoodbojnim, vodonepropusnim i alkalno otpornim polimerima, ojačana vlaknima, oplemenjena posebnim aditivima za hidroizolaciju i zaštitu betonskih površina. Sastoji se od suhe komponente A i tekuće komponente B, čijim se mješanjem dobiva pastozna masa koja se nanosi četkom ili metalnim gleterom. Posjeduje sposobnost premošćivanja pukotina, odlično prijanja na mineralne površine, može se nanositi i pri nižim temperaturama i u vlažnim uvjetima. Upotrebljava se radi zaštite objekata od pojave kapilarne vlage, prodora vode pod pritiskom kao i kod situacija gdje je potrebno osigurati vodonepropusnost prilikom pozitivnog i većeg negativnog hidrostatičkog pritiska vode. Preporučuje se za hidroizolaciju kuhinja, kupaona, ukopanih zidova, suterenskih i podrumskih prostorija, temeljnih traka, bazena za plivanje, terasa i balkona, odnosno svih površina izloženih atmosferskim utjecajima i naprezanjima uslijed savijanja.

 • keramol-elastic

  KERAMOL Elastic

  KERAMOL Elastic je visoko elastično lijepilo za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno odabranih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namijenjen je za vanjsku i unutarnju upotrebu na zidnim i podnim površinama. Temperaturno postojan od -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupatilima, kuhinjama, sustavima sa podnim grijanjem, bazenima, balkonima, terasama, odnosno u svim situacijama gdje su zalijepljene
  pločice izložene povećanoj vlažnosti i promijenama u temperaturi. Idealan je za lijepljenje neupojnih pločica kada površina zahtijevna, kritična i neravna.

 • maxidecor-saharaa

  MAXIDECOR Sahara

  MAXIDECOR Sahara je efektna boja izuzetne kvalitete, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. MAXIDECOR Sahara je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, neškodljiv za čovjeka i okolinu, jednostavan za nanošenje. Namijenjen je za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina, gdje je potrebno postići uzbudljiv i dinamičan efekt. Može se tonirati na MAXIMIX sistemu prema ton
  karti MAXIDECOR Sahara.