Donja Vežica – višestambeni objekat

Donja Vežica – višestambeni objekat


Project Description

Materijali: Maxitherm Standard fasadni sustav, Hidromax Lastic, Keramol Flex, Stiromol Thermo, Roloakril

Korišteni materijali

 • roloakril-new

  ROLOAKRIL

  ROLOAKRIL je kvalitetna dekorativna žbuka na bazi akrilata s dodatkom silikona koji osigurava odličnu vodoodbojnost i poboljšava otpornost na prljanje. Odlikuje se visokom čvrstoćom, dobrim prianjanjem na površinu i dobrom paropropusnošću. Postojana je na djelovanje atmosferskih utjecaja i UV zračenja. Namijenjena je zaštiti i dekoraciji vanjskih i unutarnjih mineralnih zidnih površina. Završni je sloj pri izradi termoizolacijskih fasada. Proizvodi se u bijeloj boji, a može se tonirati MAXIMIX sustavom, u nijansama označenim sa F.

 • hidromax-lastic

  HIDROMAX Lastic

  HIDROMAX Lastic je 1k elastična praškasta masa izrađena na osnovi cementa i specijalno odabranih agregata, unaprijeđena vodoodbojnim, vodonepropusnim i alkalno otpornim polimerima, ojačana vlaknima, oplemenjena posebnim aditivima za hidroizolaciju i zaštitu betonskih površina. Posjeduje sposobnost premošćivanja pukotina, odlično prianjanje na mineralne površine i može se nanositi na vlažne podloge. Umješavanjem s vodom dobiva se
  pastozna masa koja se nanosi četkom ili metalnim gleterom. Upotrebljava se radi zaštite objekata od pojave kapilarne vlage, prodora vode pod pritiskom kao i kod situacija gdje je potrebno osigurati vodonepropusnost prilikom pozitivnog i negativnog hidrostatičkog tlaka vode. Preporučuje se za hidroizolaciju kuhinja, kupaona, ukopanih zidova, suterenskih i podrumskih prostorija, temeljnih traka, bazena za plivanje i tankova, terasa i balkona, odnosno svih površina izloženih atmosferskim utjecajima i naprezanjima uslijed savijanja.

 • keramol-flex

  KERAMOL Flex

  KERAMOL Flex je fleksibilno lijepilo za keramičke pločice na bazi hidrauličnih veziva, posebno odabranih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namijenjen za unutarašnje neupijajuće pločice i za vanjske neupijajuće pločice koje se ugrađuju na upijajućim podnim površinama. Temperaturno postojan -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupaonicama, kuhinjama, sustavima podnog grijanja, bazenima, balkonima, terasama, odnosno u svim situacijama gdje su zalijepljenje keramičke pločice izložene povećanoj vlažnosti i promijenama temperature.